«Συμμαχία» με την… υπομονή καλούνται να συνάψουν οι οδηγοί της Αθήνας, καθώς η κίνηση στους δρόμους έχει χτυπήσει «κόκκινο» από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (29/5).
Ειδικότερα, μεγάλο μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, από το ύψος του Περιστερίου έως και τον κόμβο της Μεταμόρφωσης.
Εξίσου δύσκολη είναι η κατάσταση και στο κέντρο της Αθήνας, με τα αυτοκίνητα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες στην άνοδο της Συγγρού, την Αρδηττού, τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, τη Βασιλίσσης Σοφίας και τη Σταδίου.
Δυσκολίες παρατηρούνται και στην Κηφισίας και ιδιαίτερα από το ύψος της Πανόρμου έως και το Χαλάνδρι.
Την ίδια ώρα, στο «βαθύ κόκκινο» έχει βαφτεί το ρεύμα προς Ελευσίνα της Λ. Αθηνών, από το Δάσος Χαϊδαρίου έως και τη λίμνη Κουμουνδούρου.
Τέλος, μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται στην Αττική Οδό, όπως προκύπτει από ενημέρωση της διαχειρίστριας εταιρείας. Συγκεκριμένα:
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
- 15’-20’ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα (Περιφ. Υμηττού)
- 5΄-10΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.
- Καθυστερήσεις 5′-10΄ στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα)
Κίνηση στους δρόμους: Η εικόνα στο οδικό δίκτυο της Αθήνας
*Στιγμιότυπο 08:40 π.μ.
Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.