Ελλάδα

Λέσβος: Νεκρή μια 65χρονη γυναίκα από μεγάλη φωτιά σε σούπερ μάρκετ

Η φωτιά εκδηλώθηκε στην αποθήκη του καταστήματος, στη Λέσβο, όπου φυλάσσονταν μεγάλες ποσότητες εύφλεκτων υλικών.

Μία γυναίκα 65 ετών, το πρωί του Σαββάτου (31/5), εντοπίστηκε νεκρή ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή Βρίσα, στη Λέσβο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το stonisi.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί, κινητοποιώντας ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Συνολικά, 22 πυροσβέστες με 8 οχήματα επιχειρούσαν στο σημείο, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν και υδροφόρες του Δήμου.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν την ύπαρξη ενός αγνοούμενου προσώπου, γεγονός που επιβεβαιώθηκε δυστυχώς με τον πιο τραγικό τρόπο, καθώς στις 8:31 π.μ. βρέθηκε νεκρή η 65χρονη γυναίκα στον χώρο της επιχείρησης.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στην αποθήκη του καταστήματος, όπου φυλάσσονταν μεγάλες ποσότητες εύφλεκτων υλικών, γεγονός που επέτεινε τη δυσκολία κατάσβεσης. Επισημαίνεται πως, με ανάρτησή της στο Χ, η Πυροσβεστική ενημέρωσε πως η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο κατά τις 09:40.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Μετρό Αθήνα Γραμμή 4 Chevron Left
Πότε θα ολοκληρωθεί η Γραμμή 4 του Μετρό στην Αθήνα
Βόλος: Απείλησε ότι θα σκοτώσει την πρώην σύντροφό του έξω από το νηπιαγωγείο του παιδιού τους
Ενδοοικογενειακή βία Chevron Right