Ελλάδα

Πάτρα: Ανήλικοι έδωσαν ραντεβού για ξύλο στο λιμάνι – Στο νοσοκομείο ένας 17χρονος

Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στην Πάτρα, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 17χρονος.
Πάτρα

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στην Πάτρα, όπου ένας 15χρονος και ένας 17χρονος είχαν δώσει ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους στο λιμάνι της πόλης.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο tempo24, οι δύο ανήλικοι άρχισαν να τσακώνονται, με τον 15χρονο να κυνηγά τον 17χρονο στη μαρίνα. Ο 17χρονος, προσπαθώντας να ξεφύγει, έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι του οχήματος και να τραυματιστεί.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και άμεσα έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη του 15χρονου αλλά και της μητέρας του για παραμέληση εποπτείας. Ο 17χρονος διεκομίσθη στο νοσοκομείο φέροντας ελαφρά τραύματα από την πρόσκρουση στο όχημα και την θραύση του τζαμιού.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν άμεσα για το περιστατικό και διερευνούν τις συνθήκες του συμβάντος.

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Προσωπικός Αριθμός: Πρεμιέρα για το myInfo.gov.gr στις 3 Ιουνίου Chevron Left
Προσωπικός Αριθμός: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε μέσα από 34 ερωτήσεις και απαντήσεις
Η Βάνα Μπάρμπα δεν χαρίζεται: Στα δύσκολα έφυγαν όλοι σαν τα ποντίκια
Βάνα Μπάρμπα Chevron Right