Ελλάδα

Στη Σκιάθο ο σεΐχης του Κατάρ Tζασίμ Αλ Θάνι – Έφτασε με την πολυτελή θαλαμηγό «Al Mirqab» (Εικόνες)

Ο σεΐχης επισκέπτεται κάθε χρόνο την Ελλάδα και ειδικά τη Σκιάθο.
Σκιάθος

Στη Σκιάθο κατέπλευσε νωρίς σήμερα το απόγευμα, με την πολυτελή θαλαμηγό του «Al Mirqab», ο σεΐχης του Κατάρ Τζασίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, πιστός στην αγάπη του για το καταπράσινο νησί, όπως κάνει κάθε χρόνο για περισσότερα από 15 χρόνια.

Η πολυτελής θαλαμηγός , έφθασε στον όρμο των Κουκουναριών και αγκυροβόλησε απέναντι από την εκπληκτική Μάραθα και μπροστά από το ξενοδοχείο «Skiathos Palace».

Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ επισκέπτεται κάθε χρόνο την Ελλάδα και ειδικά τη Σκιάθο, στις αρχές Ιουνίου απολαμβάνοντας το ελληνικό καλοκαίρι και δεν είναι λίγες οι φορές που ο σείχης επισκέπτεται τη Χώρα και αναμειγνύεται ως απλός τουρίστας, με τους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού και συνομιλεί με ντόπιους , αφού έχει δημιουργήσει αρκετές γνωριμίες.

Συνήθως η θαλαμηγός “Αl Mirqab” παραμένει στην παραλία Μάραθα του «Skiathos Palace» για αρκετές ημέρες.

Ο σείχης του Κατάρ τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στις Σποράδες σε κρουαζιέρα, απολαμβάνοντας τη Σκόπελο αλλά και τη Μεγάλη Άμμο με τελική κατάληξη τα Μάραθα στις Κουκουναριές.

Στη Σκιάθο, μαζί με την μήκους 133 μέτρων θαλαμηγό, βρίσκεται και το βοηθητικό σκάφος, όπως και το ελικόπτερο για την μετακίνηση των υψηλών επιβατών του.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Από ήλιο σε ήλιο νέα σειρά ΕΡΤ1 Chevron Left
Από ήλιο σε ήλιο: Η αιματοβαμμένη ιστορία της Σερίφου στη νέα σειρά της ΕΡΤ1