Συναγερμός σήμανε, την Κυριακή (8/6), στην Πυροσβεστική για φωτιά σε δασική έκταση στα Βίλια Αττικής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά είναι κοντά στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου σε δασική έκταση. Στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς στα Βίλια Αττικής συμμετέχουν 47 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων της 1ης ΕΜΟΔΕ, 12 οχήματα, δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.
Μάλιστα, σύμφωνα με ανάρτηση της Πυροσβεστικής στο Χ, την κατάσβεση της φωτιάς στα Βίλια Αττικής συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ. Επίσης, αυτή την ώρα, υπάρχει και διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κιθαιρώνος, στα Βίλια Αττικής.
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Άγ. Νεκτάριος στο όρος Κιθαιρώνας Αττικής. Κινητοποιήθηκαν 47 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 1ης ΕΜΟΔΕ, 12 οχήματα, 2 Α/Φ και 2 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 8, 2025