Ελλάδα

Κως: Άγριος καυγάς με Γερμανούς σε κέντρο διασκέδασης – Δύο Έλληνες σοβαρά τραυματισμένοι στο κεφάλι

Ο ένας εκ των δύο τραυματιών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας. Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό στην Κω.
ΚΩΣ
EUROKINISSI/ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (7/6) στην Κω, η οποία είχε ως αποτέλεσμα δύο Έλληνες να τραυματιστούν σοβαρά στο κεφάλι.

Ειδικότερα, το αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε κέντρο διασκέδασης στην Κω, με τους τραυματίες να μεταφέρονται στο Νοσοκομείο της πόλης και την Αστυνομία να κάνει συλλήψεις και να προχωρά σε δικογραφία.

Συγκεκριμένα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Γερμανών, ηλικίας 29 και 30 ετών, και σε βάρος τριών Ελλήνων, ηλικίας 30 ετών ο ένας και 35 ετών οι άλλοι δύο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο ένας εκ των δύο Ελλήνων που τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Εύβοια: Στη ΜΕΘ 40χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς - Δεν τον έσωσαν τα γάντια Chevron Left
Εύβοια: Στη ΜΕΘ 40χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς - Τα δόντια της διαπέρασαν τα γάντια του