Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.
Η κίνηση σε βασικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου, είναι αυξημένη αλλά η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται χωρίς προβλήματα.
Στην Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών η κυκλοφορία παρουσιάζει προβλήματα στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Αντίθετα, χωρίς προβλήματα γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.
Κάποιες καθυστερήσεις παρατηρούνται, στην Κηφισίας, από το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας ως το ύψος του Νέου Ψυχικού και στα δύο ρεύματα, λόγω συγκέντρωσης έξω από την ισραηλινή πρεσβεία.
Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην Λεωφόρο Μαραθώνος στο ρεύμα προς Αθήνα, καθώς η κίνηση των οχημάτων ήταν δυσχερής από το Μάτι προς την Ραφήνα και στο Πικέρμι.
Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με την επιστροφή των εκδρομέων στην συμπρωτεύουσα.