Ελλάδα

Απειλή για βόμβα στο Εφετείο: Διακοπή κυκλοφορίας στη Λουκάρεως

Έρευνες στο Εφετείο Αθηνών μετά από e-mail για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομικός έλεγχος στο Εφετείο Αθηνών, έπειτα από προειδοποιητικό e-mail που στάλθηκε σε ιστοσελίδες και έκανε λόγο για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στον χώρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το απειλητικό μήνυμα ανέφερε ότι η βόμβα θα εκραγεί μέσα σε 40 λεπτά, με καταληκτικό χρόνο τις 10:40 το πρωί.

Μέχρι τη λήξη του χρονικού περιθωρίου δεν σημειώθηκε έκρηξη, ωστόσο στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.) που πραγματοποιεί ενδελεχή έλεγχο για προληπτικούς λόγους.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. έχει διακόψει την κυκλοφορία στην οδό Κυρίλλου Λουκάρεως, από το ύψος της οδού Ραγκαβή έως τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Έλλη Κοκκίνου: «Μπήκα με αέρα και θράσος στο “Don’t Forget the lyrics”» - «δεν κρίνεται η καριέρα μου από αυτό»
Δράμα: Ο νεκρός ορειβάτης τράβηξε βίντεο τη στιγμή που του επιτέθηκε η αρκούδα - «Ρίξτου πιπέρι»
δράμα ορειβάτης Chevron Right