Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Άφησαν βρέφος στο μπαλκόνι να κλαίει – Τι είπαν οι γονείς

Τι είδαν οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Μπροστά σε μία πρωτοφανή εικόνα βρέθηκαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, όταν -ενώ ήταν σε περιπολία- άκουσαν ένα μωρό να κλαίει.

Σύμφωνα με το voria.gr, όπως αποδείχθηκε, το μωρό βρισκόταν στο μπαλκόνι μέσα σε καρότσι, ενώ οι γονείς είχαν κλείσει τις μπαλκονόπορτες και κοιμόντουσαν μαζί με τα άλλα τρία παιδιά τους.

Πιο αναλυτικά, ενώ πραγματοποιούσαν περιπολία εντόπισαν ένα 11 μηνών βρέφος να κλαίει στο καρότσι που βρισκόταν σε μπαλκόνι διαμερίσματος του τετάρτου ορόφου.

Παράλληλα, διαπίστωσαν ότι οι γονείς και τα άλλα τρία παιδιά τους κοιμόταν στο εσωτερικό του σπιτιού με κλειστές τις μπαλκονόπορτες.

Συνελήφθησαν ο 36χρονος πατέρας και η 35χρονη μητέρα, υπήκοοι Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφία για το αδίκημα της Έκθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς ισχυρίστηκαν ότι άφησαν το μωρό έξω για να δροσιστεί.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
ΕΡΤ Chevron Left
ΕΡΤ: 58ωρη κάλυψη της πολεμικής σύγκρουσης Ισραήλ - Ιράν από τις 13/6