Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πιτ μπουλ δάγκωσε στην κοιλιά 3χρονο – Χειροπέδες στον κηδεμόνα του σκύλου

Η κατάσταση της υγείας του αγοριού. Πώς έγινε το περιστατικό στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Θεσσαλονίκη: Πιτ μπουλ δάγκωσε στην κοιλιά 3χρονο αγοράκι – Χειροπέδες στον κηδεμόνα του σκύλου
Image by freepik

Θύμα επίθεσης από σκύλο, ράτσας πιτ μπουλ, έπεσε ένα 3χρονο αγοράκι στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Ο κηδεμόνας του σκύλου, ηλικίας 21 ετών, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ, αφού τού επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (17/6), επί της οδού Πατριάρχου Γρηγορίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι συνοδευόταν από τη γιαγιά του, ενώ ο 21χρονος εκείνη την ώρα είχε βγάλει βόλτα το τετράποδο ζώο, κρατώντας το από το λουρί.

Τα τραύματα δεν αποδείχθηκαν σοβαρά και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, το παιδί επέστρεψε στο σπίτι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Γιάννης Κεφαλογιάννης Chevron Left
Υπόμνημα Κεφαλογιάννη ενόψει Προανακριτικής για τα Τέμπη: «Η δικογραφία δεν με περιλαμβάνει»
ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: Οι Έλληνες «έχασαν» το 32,8% του μισθού τους
Chevron Right