Ελλάδα

Φωτιά στη Νάξο: Yπό έλεγχο το μέτωπο – Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Η φωτιά ξέσπασε μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν όχημα τύπου μπάγκι τυλίχθηκε για άγνωστο λόγο στις φλόγες.
ΦΩΤΙΑ ΝΑΞΟΣ

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/6) στη Νάξο, σε δασική έκταση στην περιοχή Κινίδαρος, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να παραμένουν στο σημείο.

Σύμφωνα με το cycladesopen, η φωτιά ξεκίνησε μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν όχημα τύπου μπάγκι τυλίχθηκε για άγνωστο λόγο στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, η πυρκαγιά επεκτάθηκε και πέρασε στη ράχη του Προφήτη Ηλία, καίγοντας θαμνώδη έκταση και δέντρα.

Συνολικά επιχείρησαν 33 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 4 αεροσκάφη, 2 ελικόπτερα ενισχύσεις από γύρω νησιά. Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για πιθανές αναζωπυρώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Άμυνας: Σχέδια για προστασία της Ελλάδας από βαλλιστικούς πυραύλους