Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Εξελίξεις με το μωρό που άφησαν οι γονείς στο μπαλκόνι – Πού βρίσκεται η οικογένεια

Οι γονείς δεν ήθελαν να τα αφήσουν. Υπό αστυνομική φύλαξη τα παιδιά της οικογένειας, η οποία είχε αφήσει βρέφος να κλαίει στο μπαλκόνι του διαμερίσματός τους, στη Θεσσαλονίκη.
Υπόθεση βρέφους στη Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο Πύργου τα παιδιά της οικογένειας - Απομακρύνθηκαν από τους γονείς

Νέα εξέλιξη προέκυψε στη συγκλονιστική υπόθεση με το 11 μηνών μωρό, το οποίο οι γονείς του άφησαν αβοήθητο να κλαίει στο μπαλκόνι του διαμερίσματός τους, στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την καταγγελία για το μωρό, οι γονείς, ηλικίας 36 και 34 ετών, συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Ωστόσο, με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι. Στο μεταξύ, όμως, τα υπόλοιπα τρία παιδιά της οικογένειας Βούλγαρων, δεν είχαν μεταφερθεί σε δομή προστατευτικής φύλαξης, με αποτέλεσμα να υπάρξει χρόνος για το ζευγάρι να εξαφανιστεί μαζί με αυτά.

Τελικά, στις έρευνες που έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης (18/6), η οικογένεια εντοπίστηκε στην Ηλεία και προσήχθη στο Α.Τ. Βουπρασίας.

Επίσης, σύμφωνα με το ilialive.gr, αργά το βράδυ της Τετάρτης, τα παιδιά της οικογένειας μεταφέρθηκαν στην Παιδιατρική Κλινική της νοσηλευτικής μονάδας Πύργου και ακολούθησαν μαζί τους και οι γονείς που δεν θέλουν να τα αφήσουν.

Πρόκειται για το κοριτσάκι 11 μηνών και τρία αγόρια – το μεγαλύτερο ηλικίας 16 ετών.

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε εισαγγελική εντολή προκειμένου τα παιδιά να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις για να διακριβωθεί η κατάσταση της υγείας τους, λόγω των συνθηκών διαβίωσης σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα και άλλες ελλείψεις.

Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο, τα παιδιά βρίσκονται υπό αστυνομική φύλαξη και έως ότου αποφασίσουν οι Αρχές για το πού θα μετακινηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των γονέων έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Στο εδώλιο για έσχατη προδοσία ο πρώην βουλευτής Μπαρμπαρούσης
Μητσοτάκης: Καμία βάση το σενάριο περί ενδεχόμενου χτυπήματος στη Σούδα
Κυριάκος Μητσοτάκης Chevron Right