Ελλάδα

Τροχαίο δυστύχημα στη Φθιώτιδα: Έχασε τη ζωή του 24χρονος με μηχανάκι

Θλίψη στην Κάτω Τιθορέα όπου ένας 24χρονος που επέστρεφε από τη δουλειά του με μηχανάκι σκοτώθηκε.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας, όταν ένας 24χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με δίκυκλο στην είσοδο της κωμόπολης.

Ο άτυχος νεαρός φέρεται να επέστρεφε από την εργασία του, όταν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την πορεία του και να καταλήξει εκτός δρόμου, σε παρακείμενα χωράφια.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε περίπου στις 07:30 το πρωί, όταν μια γυναίκα που είχε βγει για περίπατο εντόπισε το δίκυκλο πεσμένο και τον νεαρό αναίσθητο δίπλα του. Κάλεσε αμέσως σε βοήθεια, ωστόσο, δυστυχώς, για τον 24χρονο ήταν ήδη πολύ αργά.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Κάτω Τιθορέας, που κάνει λόγο για ένα «χρυσό παιδί».

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με τα αίτια του δυστυχήματος. Ένα σενάριο αναφέρει πως ο νεαρός μπορεί να ήταν εξαντλημένος από την εργασία του στα χωράφια και να έχασε τον έλεγχο λόγω κόπωσης. Δεν αποκλείεται, επίσης, το ενδεχόμενο να του πετάχτηκε κάτι στον δρόμο και στην προσπάθειά του να το αποφύγει να συνέβη το δυστύχημα.

Την προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας – Ελάτειας, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα τον Τολιόπουλο
MasterChef 2025 - Τελικός: Λευτέρης και Νέστορας στην πρώτη μάχη για τα 100.000 ευρώ
MasterChef 2025 Chevron Right