Ελλάδα

Μυτιλήνη: Μαχαίρωσε 18 φορές 35χρονο σε πανηγύρι – Συνελήφθη ο δράστης

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση ο 35χρονος στη Μυτιλήνη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Αδιανόητο περιστατικό τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Ιουνίου, σε πανηγύρι στην Αγία Παρασκευή στη Μυτιλήνη, όπου άνδρας δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 35χρονος από την Καλλονή στη Μυτιλήνη δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από συνομήλικό του, με καταγωγή από την Άργενο.

Το θύμα φέρει 18 τραύματα στο πρόσωπο, την πλάτη, τον θώρακα και τα πλευρά, ενώ η επίθεση φέρεται να σημειώθηκε μετά από έντονο διαπληκτισμό μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Βοστάνειο», όπου υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές και κρατείται, ενώ σε βάρος του αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Λεωφόρος Ιωνίας Τροχαίο Ατύχημα Chevron Left
Αυτοκίνητο ανετράπη στη Λεωφόρο Ιωνίας – Σώα η οδηγός του (βίντεο)