Την υπομονή των οδηγών της Αθήνας δοκιμάζει η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, καθώς από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (4/7) βασικές αρτηρίες έδειχναν ήδη κορεσμένες.
Πιο αναλυτικά, όπως σχεδόν καθημερινά, τα περισσότερα προβλήματα καταγράφονται και τα δύο ρεύματα του Κηφισού, από το ύψος του Αιγάλεω έως τον κόμβο της Μεταμόρφωσης.
Δύσκολη είναι η κατάσταση και στο κέντρο της Αθήνας, με τα οχήματα να κινούνται «σημειωτόν» στην Κωνσταντινουπόλεως, την άνοδο της Πειραιώς, την άνοδο της Συγγρού, την Αρδηττού, τη Βασιλέως Κωνσταντίνου και τη Βασιλίσσης Σοφίας.
Παρόμοια εικόνα παρουσιάζουν και οι δρόμοι κοντά στο λιμάνι του Πειραιά, όπως και η Λεωφόρος Ποσειδώνος (προς Πειραιά) από τη συμβολή της με τη Συγγρού.
Τέλος, καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της διαχειρίστριας εταιρείας. Συγκεκριμένα:
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
- 10΄-15΄από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας,
- 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
- 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία,
- 5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας.
Κίνηση στους δρόμους: Η εικόνα στο οδικό δίκτυο της Αθήνας
*Στιγμιότυπο 08:30 π.μ.
Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.