Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στα ρεύματα εξόδου των μεγάλων οδικών δικτύων της Αττικής, καθώς πέραν από των μετακινήσεων της Παρασκευής, φεύγουν οδικώς οι πρώτοι αδειούχοι του Ιουλίου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις στο ρεύμα εξόδου της Αθηνών – Κορίνθου, μέχρι και την Ελευσίνα, ενώ στον Κηφισό (Αθηνών – Λαμίας) υπάρχει μποτιλιάρισμα μέχρι τη Λυκόβρυση και ελαφρώς αυξημένη κίνηση έως τα διόδια των Αφιδνών.
Παράλληλα, μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Αττική οδό. Ειδικότερα, καταγράφονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα άνω των 30΄ από κόμβο Μαραθώνος έως κόμβο Μεταμόρφωσης.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα άνω των 30΄ από κόμβο Μαραθώνος έως κόμβο Μεταμόρφωσης. https://t.co/I9Co9sFHFs
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) July 4, 2025
Επίσης, κίνηση καταγράφεται σε:
- Λεωφόρο Αθηνών
- Λεωφόρο Κηφισού
- Λεωφόρο Ποσειδώνος
- Ακαδημίας
- Βασιλίσσης Σοφίας
- Βασιλέως Κωνσταντίνου