Ελλάδα

Στη Γ’ Εθνική η Λαμία – Ξεσπούν οι ποδοσφαιριστές: «Διέλυσαν την ομάδα χωρίς να μας εξοφλήσουν»

Η Λαμία δεν θα αγωνιστεί στη Super League και οδεύει προς τη Γ' Εθνική.
Λαμία υποβιβασμός απογοήτευση
ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Οι παίκτες της Λαμίας στρέφονται κατά της διοίκησης της ομάδας, καταγγέλλοντας πως η απόφαση για διάλυση της ΠΑΕ (που θα παίξει στη Γ’ Εθνική) ελήφθη χωρίς να έχουν εξοφληθεί οι ίδιοι, αλλά και οι εργαζόμενοι του συλλόγου.

Μέσω του ΠΣΑΠΠ, οι ποδοσφαιριστές προχώρησαν σε επίσημη ανακοίνωση, εκφράζοντας πραγματικότητα που βιώνουν .

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Λαμίας, κάνουν λόγο για σημαντικές οικονομικές εκκρεμότητες εις βάρος τους.

Όπως τονίζουν, η ομάδα υποβιβάζεται στη Γ’ Εθνική, ενώ η ΠΑΕ οδηγείται σε διάλυση, δίχως να έχουν ληφθεί υπόψη οι υποχρεώσεις προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ανακοίνωση των αθλητών της Λαμίας

«Ως ποδοσφαιριστές που είχαμε την τιμή να εκπροσωπήσουμε τη Λαμία στην πρώτη κατηγορία, θέλουμε να τοποθετηθούμε δημόσια και να αποκαταστήσουμε την αλήθεια αναφορικά με τα όσα βιώνουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ενημερωθήκαμε ότι η ομάδα την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, απόφαση που συνεπάγεται τη διάλυση της ΠΑΕ και λήφθηκε χωρίς να έχουν εξοφληθεί οι υποχρεώσεις της προς εμάς και προς το προσωπικό που υπηρέτησε το σύλλογο γενικότερα.

Οι δεσμεύσεις που είχαμε λάβει δεν τηρήθηκαν, ενώ να τονίσουμε ότι επίσημα από την ομάδα δεν έχουμε καμία ενημέρωση.

Προσπαθήσαμε επανειλημμένα να επικοινωνήσουμε με τη διοίκηση, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Δεν ζητάμε κάτι περισσότερο από τα χρήματα που μας οφείλονται, καθώς είμαστε εργαζόμενοι και το ποδόσφαιρο είναι η δουλειά μας.

Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να δημοσιοποιήσουμε την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει, όμως οδηγηθήκαμε σε αυτή την απόφαση και με αφορμή διαδόσεις πως έχουμε εξοφληθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
FT: Αυτό είναι το σχέδιο για τη «Ριβιέρα στη Γάζα» - Τα 10 mega projects του σχεδίου Τραμπ και Νετανιάχου
Η AbbVie και η «ΑΝΑΣΑ» δίνουν ‘ανάσα’ αισιοδοξίας και αλληλεγγύης στην κοινωνία
Chevron Right