Ελλάδα

Η «μπλόφα» της Ειρήνης Μουρτζούκου για τον θάνατο του Παναγιωτάκη

Ο δικηγόρος της φίλης της Ειρήνης Μουρτζούκου και μητέρας του μικρού Παναγιωτάκη δηλώνει σίγουρος «πως θα σπάσει».
Ειρήνη Μουρτζούκου
Eurokinissi | Τατιάνα Μπόλαρη

Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της μητέρας του Παναγιωτάκη και φίλη της Ειρήνης Μουρτζούκου, για τον θάνατο του οποίου υποστηρίζει πως δεν έχει καμία εμπλοκή.

Ο δικηγόρος της Πόπης, που είχε επανειλημμένα επικοινωνήσει μαζί της πριν τις αποκαλύψεις, τόνισε ότι η 25χρονη παρουσιαζόταν από την αρχή ως μάρτυρας και τηλεφωνούσε σχεδόν καθημερινά, δίνοντας πληροφορίες για τους πέντε θανάτους. Όμως, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Κάθε μέρα άλλαζε εκδοχή: μια μέρα έλεγε το άσπρο, την άλλη το μαύρο».

«Μου κάνει εντύπωση που δεν μίλησε για τον Παναγιωτάκη. Πιστεύω ότι θα το κάνει. Είναι τόσο μεγάλο το πάθος – ή εμμονή – για την εντολέα μου, που δεν την εμπλέκει άμεσα», είπε, αφήνοντας αιχμές για τους πραγματικούς λόγους της σιωπής της.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τις αιχμές της κατηγορούμενης για τη μητέρα του Παναγιώτη ως «μπλόφα» και προκάλεσε ανοιχτά:

«Αν υπάρχουν στοιχεία, να τα φέρουν. Καμία αρχή δεν μας έχει δώσει πρόσβαση στη δικογραφία. Περιμένουμε το πόρισμα της τριμελούς επιτροπής. Δεν υπάρχει τίποτα που να ενοχοποιεί την εντολέα μου».

Ειρήνη Μουρτζούκου: Αποκάλυψη για το πρώτο βράδυ στον Κορυδαλλό – Τι ζήτησε

«Είναι τραγικό να μιλάμε για παιδιά σαν να είναι μπαλόνια»

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε και στο υποτιθέμενο «μοτίβο» που επικαλείται η κατηγορούμενη στο υπόμνημά της, ότι έχει σκοτώσει δηλαδή μόνο κορίτσια λίγων μηνών.

«Είναι τραγικό να μιλάμε για παιδιά σαν να είναι μπαλόνια. Αυτό το “4×4” ή “4+1” είναι εξοργιστικό», είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας την έντονη ενόχλησή του για τον τρόπο που περιγράφεται η τραγωδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Περιπέτεια για τον Θανάση Κοντογεώργη – Στο χειρουργείο με σπασμένο αστράγαλο Chevron Left
Περιπέτεια για τον Θανάση Κοντογεώργη – Στο χειρουργείο με σπασμένο αστράγαλο
Το KALAMI FESTIVAL πάει Νάξο - Μουσική κάτω από τα αστέρια στη Μικρή Βίγλα
Το KALAMI FESTIVAL πάει Νάξο - Μουσική κάτω από τα αστέρια στη Μικρή Βίγλα Chevron Right