Ελλάδα

Ξεσπά ο αδερφός της Μουρτζούκου: «Δεν θα αντέξει η Ειρήνη στη φυλακή, να πάει και η μάνα μου μέσα»

Ο αδερφός της Ειρήνης Μουρτζούκου «άδειασε» τη μητέρα του και ζητά να μπει και εκείνη στη φυλακή.

«Η Ειρήνη τώρα μέσα στη φυλακή κλαίει». Ο αδερφός της Ειρήνης Μουρτζούκου που βρίσκεται από την Κυριακή στον Κορυδαλλό έλυσε τη σιωπή του μετά την ομολογία της για τις δολοφονίες των παιδιών.

Ο Δημήτρης Μουρτζούκους, εξέφρασε τους φόβους του ότι η Ειρήνη δεν θα αντέξει στη φυλακή, ενώ έβαλε και τη μητέρα του στο κάδρο.

Mιλώντας στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού, είπε: «Η Ειρήνη τώρα έχει απελπιστεί εκεί μέσα, κλαίει τώρα εκεί που κάθεται».

«Η Ειρήνη δεν θα αντέξει τόσο πολύ τη φυλακή. Εγω θέλω να πάει και η μάνα μου. Φοβάμαι μην την σκοτώσει κανείς εκεί μέσα, μην κάνει καμιά μαλ@@@ μόνη της. Το είχε πει, άμα γίνει τίποτα με αυτήν, θα κάνει μεγάλη ζημιά», πρόσθεσε.

Η μητέρα της Ειρήνης, Πόπη Αναγνωστοπούλου, στο άκουσμα των δηλώσεων του Δημήτρη είπε: «Ναι. Εντάξει, υπάρχει κάποιο θέμα εκεί.Έχει βάλει το χεράκι της εκεί. Η Ειρήνη χειραγωγεί τον Δημήτρη. Ε, δεν μπορώ να πω περισσότερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αποκαρδιωτικές εικόνες στον Έβρο: Περπατούν στο ποτάμι που έχει στεγνώσει (βίντεο)