Ελλάδα

Απορρίφθηκε το νέο αίτημα αποφυλάκισης του Ηλία Κασιδιάρη

Στη φυλακή θα παραμείνει ο Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς απορρίφθηκε το νέο αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε.
Ηλίας Κασιδιάρης

Απορρίφθηκε από το Τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό μέσο Lamia Report, h απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία με ψήφους 2-1 παρά την Εισαγγελική πρόταση που για πρώτη φορά ήταν θετική για την υφ όρον απόλυσή του.

Η θετική εισήγηση προερχόταν από το γεγονός ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε αθωωθεί για την υπόθεση των «Σπαρτιατών», στην οποία ήταν κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε εξαπάτηση εκλογέων, ενώ έχει συμπληρώσει εδώ και 1,5 χρόνο τα 3/5 της ποινής του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας είχε αποφασίσει την αποφυλάκιση δύο άλλων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, των Χρήστου Παππά και Ηλία Παναγιώταρου που κρατούνταν επίσης στις Φυλακές Δομοκού, με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
ΟΠΑΠ γραφεία Chevron Left
Πλήρης εξαγορά της Stoiximan από τον ΟΠΑΠ - Απέκτησε και το 15,51%
Άλαν Μπέργκμαν: Πέθανε σε ηλικία 99 ετών ο σπουδαίος στιχουργός του «In the Heat of the Night»
Chevron Right