Σοκ έχει προκαλέσει περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όταν βρέφος 9 μηνών μεταφέρθηκε στα επείγοντα με εμφανείς μώλωπες στο σώμα του.
Το ιατρικό προσωπικό που εξέτασε το παιδί διαπίστωσε πως οι μωλωπες δεν ήταν πρόσφατες, αλλά πιθανότατα είχαν προκληθεί τουλάχιστον 3-4 ημέρες νωρίτερα. Η γιατρός που είχε τον συντονισμό της εφημερίας ενημέρωσε άμεσα τις αστυνομικές αρχές. Μαζί με το βρέφος ήταν οι γονείς του, ηλικίας 33 και 36 ετών. Την υπόθεση πλεον εχει αναλαβει το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Τμήματος Ομονοίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς, κατά την αρχική τους κατάθεση, ισχυρίστηκαν ότι οι μώλωπες προκλήθηκαν την περασμενη Τετάρτη (16/7), στο σπίτι τους στη Λυκόβρυση, την ώρα που και οι δύο βρίσκονταν στην τουαλέτα.
Έχει διαταχθεί επείγουσα ιατροδικαστική εξέταση για το βρέφος, ενώ οι γονείς –αν και δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου– έχουν δώσει καταθέσεις, οι οποίες έχουν διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Οι αρχές παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της υπόθεσης.