Ελλάδα

Athens Flying Week: Αντίστροφη μέτρηση στη Τανάγρα – Οι πρώτες εικόνες

Το Athens Flying Week επιστρέφει για 9η φορά και θα διεξαχθεί στην Τανάγρα στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου.

Το Athens Flying Week μπορεί να αρχίζει σε λίγες ημέρες, όμως ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες αφίξεις των «υψηλών προσκεκλημένων».

Σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή, έφτασε στη Τανάγρα το το F-15 της Σαουδικής Αραβίας, Saudi Tornado, ενώ αναμένεται μία από τις «ατραξιόν» του φετινού Air Show, το Γαλλικό Rafale για το περίφημο πλέον Solo Display.

Παράλληλα, η επιτροπή ενημερώνει πως οι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία «να φωτογραφηθούν στη στατική έκθεση με το γαλλικό Rafale, τα Tornado και τα F-15 της Βασιλικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας, τα ιταλικά M-346, το C-130 από το Βέλγιο, τα αυστριακά PC-7 και το Eurofighter Typhoon και το Tornado από τη Γερμανία».

Σημειώνεται, πως το Athens Flying Week επιστρέφει για 9η φορά και θα διεξαχθεί στην Τανάγρα στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, η επίδειξη θα διεξαχθεί με αυστηρά μέτρα και τους ακόλουθους όρους και υγειονομικούς κανόνες:

– Ζώνη 1: Μόνο Εμβολιασμένοι

– Ζώνη 2: Μικτός Χώρος με διενέργεια PCR ή rapid test 48 ώρες πριν

– Ζώνη VVIP/VIP: Μόνο Εμβολιασμένοι

Ακολουθούν οι πρώτες εικόνες από το Athens Flying Week:

1 Athens Flying Week 1 9 2021

2 Athens Flying Week 1 9 2021

3 Athens Flying Week 1 9 2021

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κερατσίνι: Κατέβηκε η 19χρονη, που απειλούσε να αυτοκτονήσει
Αισιοδοξία Μητσοτάκη για την πορεία της ελληνικής οικονομίας
Chevron Right