Πριν ο Κώστας Σλούκας ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Ελλάδας μπάσκετ των Ανδρών, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025, απόλαυσε κάποιες στιγμές χαλάρωσης με τη σύζυγό του, Μαρία Δαρσινού.
Ο διεθνής γκαρντ αξιοποίησε την ευκαιρία να απολαύσει τις τελευταίες ημέρες της άδειάς του, με το αγαπημένο ζευγάρι να διαμένι στο πολυτελές ξενοδοχείο «Villa Igiea» στο Παλέρμο της Σικελίας.
Η Μαρία Δαρσινού μοιράστηκε στο Instagram μια εντυπωσιακή φωτογραφία με τον αγαπημένο της με το ατμοσφαιρικό, αρχοντικό και παραμυθένιο φόντο, την οποία συνόδευσε με τη λεζάντα «Last one i promise…» («Τελευταία υπόσχομαι…»).
Η δημοσίευση έλαβε… βροχή από likes, ενώ οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποθέωσαν τον Κώστα Σλούκα με σχόλια όπως «Ηγέτης», «Άρχοντας» και «Ο Καλύτερος». Ανάλογη αγάπη έλαβε και η σύζυγός του, με αρκετούς να τονίζουν πόσο ταιριαστοί είναι.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.