Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Άνοιξαν οι αιτήσεις για την 4Κ/2025 – Μόνιμες προσλήψεις

Βγήκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 69 μόνιμες προσλήψεις θα γίνουν με σειρά προτεραιότητας.
ΑΣΕΠ
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Το ΑΣΕΠ εξέδωσε ανακοίνωση για την προκήρυξη μονίμων 4Κ/2025. Η συγκεκριμένη προκήρυξη αφορά στην πρόσληψη 69 υπαλλήλων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην ΕΥΑΘ.

Οι 69 μόνιμες προσλήψεις θα γίνουν με σειρά προτεραιότητας, δηλαδή βάσει μορίων που προκύπτουν από τα ακαδημαϊκά και κοινωνικά κριτήρια που κατέχουν οι υποψήφιοι.

Όπως αναφέρεται:

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 4Κ/2025 του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 32/18.07.2025/τ. Α.Σ.Ε.Π.) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα εννέα (69) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Κεφάλαιο Β΄ Παράρτημα Β΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, στην ανωτέρω διαδικασία, λήγει στις 18 Αυγούστου 2025, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
«Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών σε σπίτι 33χρονου στη Θεσσαλονίκη (βίντεο) Chevron Left
«Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών σε σπίτι 33χρονου στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)