Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Η μητέρα του νεκρού κοριτσιού είχε κατηγορηθεί για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο – Δεν ομολογεί ακόμα στο Λιμενικό

Πριν από τρία χρόνια σε βάρος της αλγερινής καταγωγής μητέρας είχε σχηματιστεί δικογραφία.

Δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο είχε σχηματιστεί πριν από τρία χρόνια σε βάρος της Αλγερινής μητέρας που συνελήφθη για την υπόθεση με το νεκρό 3χρονο κοριτσάκι στο Παλαιό Φάληρο.

Τότε είχε κατηγορηθεί ότι είχε αφήσει μόνο του το 2χρονο παιδί της, το οποίο βρέθηκε στην είσοδο πολυκατοικίας. Η 32χρονη είχε υποβάλει αίτημα ασύλου στη χώρα μας, το οποίο απορρίφθηκε τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό. Με τον άντρα της, ο οποίος αναμένεται σήμερα να κληθεί για κατάθεση και ο οποίος διαμένει στην οδό Λιοσίων στο κέντρο της Αθήνας, δεν διατηρούσε σχέσεις, καθώς τον είχε κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία.

Έρευνα για «θαμμένα μυστικά» στο σπίτι στα Πατήσια: Τα αδέρφια της 3χρονης ήταν μάρτυρες της τραγωδίας

Η 32χρονη βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Λιμενικού για να δώσει επίσημη κατάθεση. Προφορικά ομολόγησε στην Αστυνομία ότι άφησε το παιδί στη θάλασσα, ωστόσο, στο Λιμενικό δεν επιβεβαιώνει τα λεγόμενά της και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ομολογία.

Προφορικά είπε νωρίτερα στους αστυνομικούς ότι το παιδί δεν ήταν καλά στο σπίτι τους στα Πατήσια, ότι έκανε εμετούς και ότι έπεσε στο μπάνιο και χτύπησε στο κεφάλι (συγκεκριμένα στο μέτωπο). Ωστόσο, το παιδί φέρει και κάποια σημάδια στο λαιμό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν ρωτήθηκε για το πως το άφησε στη θάλασσα, εκείνη είπε ότι ενώ έκαναν μπάνιο και το κρατούσε, πάτησε σε ένα βαθούλωμα στον βυθό, στραβοπάτησε και το παιδί της έφυγε από τα χέρια. Εκείνη δεν ήξερε μπάνιο και έτσι το παιδί πνίγηκε.

Παλαιό Φάληρο: Ομολογία – σοκ από τη μητέρα της 3χρονης – Την άφησε σε κωματώδη κατάσταση στη θάλασσα

Στην ερώτηση γιατί ενώ ήταν στο καρότσι το κοριτσάκι του είχε βάλει στο πρόσωπο ένα καπέλο, απάντησε ότι το έκανε για να το προστατεύσει από τον ήλιο. Σημειώνεται πάντως ότι υπάρχουν ακόμα πολλά «κενά» στο πως ακριβώς συνέβησαν όλα. Οι αστυνομικοί τη ρώτησαν και που ήταν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της όταν το 3χρονο κοριτσάκι έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στο σπίτι και εκείνη προσπαθούσε να το συνεφέρει ρίχνοντάς του νερό. Η 32χρονη απάντησε ότι τους είδε δώσει το κινητό τηλέφωνο για να βλέπουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Γιάννης Μαντζουράνης Chevron Left
Μαντζουράνης: Καμία αναφορά για Βορίδη και Αυγενάκη στη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Δανάη Μπάρκα: Έτσι συνέβη το πάρτι για το τέλος του «Πάμε Δανάη» - «Το ένα κρασί έφερε το άλλο…»
Δανάη Μπάρκα Chevron Right