Ελλάδα

Πένθος για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Πέθανε η μητέρα του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος»,  Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.    
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του  Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, Παναγούλα , έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα μες στην βδομάδα, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο γαμπρός του και η μητέρα του παραπέμφθηκαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, σε σχέση με τις δωρεές που λάμβανε η δομή «Ο Άλλος Άνθρωπος», για τη στήριξη της δράσης της, κατηγορούμενοι για σύσταση συμμορίας και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με το βούλευμα, οι δωρεές προς την κοινωνική κουζίνα κατέληγαν σε προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς συγγενών του, χωρίς έλεγχο και ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο, επανακαταθέτοντας 550.000 ευρώ σε στοιχηματικούς λογαριασμούς, με σημαντικά ποσά να χάνονται ή να αναλαμβάνονται μετρητά.

Το Συμβούλιο απέρριψε την απαλλακτική εισαγγελική πρόταση, σημειώνοντας ότι πίσω από τη φιλανθρωπική δράση υπήρχε σκοπός προσωπικού οφέλους μέσω παραπλάνησης των πολιτών.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Έλυσε» το πρόβλημα της αύξησης της ανεργίας ο Τραμπ - Απέλυσε την υπεύθυνη των στατιστικών