Ένας άνδρας της ΕΜΑΚ λυγίζει και σκύβει το κεφάλι από πόνο για όσα αντίκρισε στα Τέμπη, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους 57 – έως τώρα – νεκρούς.
Η φωτογραφία έγινε viral. Δεν το επιδίωξε αλλά ήταν ένα από τα πιο συγκλονιστικά «κλικ» του φωτογραφικού φακού.
Πρόσωπο της φωτογραφίας είναι ο Ιωάννης Παπαγιαννάκης, προπονητής της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, όπως έκανε γνωστό ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, με σχετική ανάρτησή του στα social media.
«Η συγκλονιστική φωτογραφία του δικού μας, Ιωάννη Παπαγιαννάκη, προπονητή της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος υπηρετεί στην ΕΜΑΚ. Μόνο περηφάνια για τον δικό μας «Ήρωα»!», έγραψαν σχετικά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
https://www.facebook.com/ACPAOK.GR/posts/669541618506840
Σημειώνεται πως συγκλονιστική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter έκανε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
«Μικροί μπροστά στο μέγεθος της καταστροφής. Βουβοί μπροστά στην ανείπωτη θλίψη. Δυνατοί μπροστά στο καθήκον. Συνεχίζουμε…» αναφέρει η ανάρτηση.
https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1631343806313373712