Ελλάδα

Τι βρέθηκε στο σπίτι του πρώην αστυνομικού TikToker: Ζυγαριά ακριβείας, σφαίρες και «λευκή σκόνη»

Η έρευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων για τον πρώην αστυνομικό ξεκίνησε από το Νοέμβριο του 2024.
Αστυνομικός
TIKTOK

Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών μεταφέρθηκαν τα κατασχεμένα από το σπίτι του πρώην αστυνομικού και TikToker που συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, στις έρευνες του Εσωτερικών Υποθέσεων στο διαμέρισμα του πρώην αστυνομικού στο Παλαιό Φάληρο και στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, ένας γεμιστήρας πιστολιού, 39 σφαίρες, 55 αναβολικά χάπια, δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με φυτικά αποσπάσματα (πιθανώς κάνναβης), ένα υπηρεσιακό δελτίο ταυτότητας αστυνομικού για το οποίο είχε δηλωθεί ψευδώς η απώλεια, 1550 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και 153 γραμμάρια λευκής σκόνης (πιθανώς κοκαΐνης).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έρευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων ξεκίνησε από το Νοέμβριο του 2024 μετά από καταγγελίες που ανέφεραν ότι ο τότε εν ενεργεία αστυνομικός εμπλεκόταν σε παράνομες δραστηριότητες. Οι καταγγελίες υποβλήθηκαν στον εποπτεύοντα Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, που διέταξε προκαταρκτική εξέταση. Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε -σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- ότι εμπλεκόταν σε παράνομες δραστηριότητες κατοχής, χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών και μεγάλων χρηματικών ποσών. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι για να μην εντοπιστεί ή καταγραφεί η δράση του λάμβανε μέτρα αντιπαρακολούθησης.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η σύλληψή του έγινε όταν προσήλθε χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΕΛ.ΑΣ. για να παραλάβει ένα έγγραφο που αφορούσε στην πρόσφατη παραίτησή του από το Σώμα. Πρόκειται για ένα έγγραφο που βεβαιώνει ότι έχουν υποβληθεί για όλα τα έτη υπηρέτησης στο Σώμα δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης.

Οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι γίνεται έρευνα σε βάρος του και ότι παρουσία Εισαγγελέα θα διενεργηθεί έρευνα στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα άνοιξε την πόρτα ένας φίλος του, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών έτρεξε στην τουαλέτα και κλείδωσε. Στη συνέχεια, άρχισε να πατάει το καζανάκι. Εκτιμάται ότι με τον τρόπο αυτό ξεφορτώθηκε ναρκωτικά. Εκτός αυτού πέταξε από το παράθυρο της τουαλέτας μία συσκευασία με 153 γραμμάρια κοκαΐνης, που εντοπίστηκε στη συνέχεια από την ΕΛ.ΑΣ.

Τελικά, οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και τον συνέλαβαν. Το ίδιο έκαναν με τον πρώην αστυνομικό. Στο σπίτι βρέθηκαν σφαίρες, όχι όμως όπλο. Πλέον στο μικροσκόπιο μπαίνει το κινητό τηλέφωνό του, το οποίο έχει ήδη μεταφερθεί και εξετάζεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Χαμός σε πτήση της Iberia: Σέρβιραν γεύματα σε Εβραίους με την ένδειξη «Free Palestine» Chevron Left
Χαμός σε πτήση της Iberia: Σέρβιραν γεύματα σε Εβραίους με την ένδειξη «Free Palestine»