Mε «σκληρή» γλώσσα απάντησε ο Πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός, στον Άρειο Πάγο, που για πρώτη φορά απαγορεύει σε δικαστές, εισαγγελείς, δικαστικούς υπαλλήλους, συνηγόρους, μάρτυρες και κατηγορούμενους, να έχουν τα κινητά τους τηλέφωνα μαζί τους, όταν θα μπαίνουν στο χώρο των γραφείων, όπου διενεργείται η ανάκριση, για την υπόθεση του μπαζώματος στο χώρο του πολύνεκρου δυστυχήματος των Τεμπών, για την οποία ελέγχεται ποινικά ο πρώην υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος.
«Ή ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣΥΝΗΣ (Για λόγους θεσμικού αυτοπεριορισμού και μόνο δεν χρησιμοποιώ διαφορετική φρασεολογία)», αναφέρει ο κ. Βερβεσός στη σελίδα του στο facebook.
►Οι υποθέσεις Τριαντόπουλου και Καραμανλή… «ερντογανοποιούν» τη Δικαιοσύνη
Oλόκληρη η ανάρτηση του:
«Δεν θα ησυχάσουμε ούτε θα πλήξουμε βέβαια αυτό το καλοκαίρι:
Μετά τις διαρροές του Υπ. Δικ. για τις προαγωγές δικηγόρων και τις εξετάσεις ασκουμένων που στοχοποιούν τον κλάδο ως υπαίτιο λόγω πληθωρισμού για την καθυστέρηση απονομής Δικαιοσύνης στη χώρα{γνωστή «καραμέλα» μόνιμα αναμασώμενη από δικαστικά και κυβερνητικά χείλη παρά την πανηγυρική διάψευσή της φιλολογίας αυτής από τα πρόσφατα δημοσιευθέντα στοιχεία του Πρωτοδικείου Αθηνών, ήρθε σήμερα ο Άρειος Πάγος να «δείξει» πάλι τους δικηγόρους ως συνυπαίτιος-δήθεν-για την παραβίαση της μυστικότητας της κύριας ανάκρισης/προανάκρισης
Ούτως ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ την απαγόρευση κατοχής κινητών τηλεφώνων στους δικηγόρους που εισέρχονται σε ανακριτικά και προανακριτικά γραφεία(!!!)
Η θεσμική προσβολή τεράστια, οι αιτιολογίες σαθρές και έωλες , ο χρόνος που λαμβάνεται η συγκεκριμένη απόφαση ερευνητέος (…)
Ή ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣΥΝΗΣ (Για λόγους θεσμικού αυτοπεριορισμού και μόνο δεν χρησιμοποιώ διαφορετική φρασεολογία)».