Ελλάδα

Mια εικόνα χίλιες λέξεις – Οι εξουθενωμένοι πυροσβέστες στη Χίο ξαπλωμένοι στο δρόμο

Μετά από ώρες αδιάκοπης μάχης με τις φλόγες στην Χίο, παίρνουν λίγες ανάσες πριν επιστρέψουν στον πύρινο εφιάλτη.
Xίος Πυροσβέστες

Εικόνα που «μιλάει» από μόνη της. Ραγίζει καρδιές το καρέ με τους εξαντλημένους πυροσβέστες, ξαπλωμένους στην άσφαλτο για λίγες στιγμές ξεκούρασης, μετά την ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Χίο. Ένα στιγμιότυπο που θυμίζει πεδίο μάχης.

Μετά από ώρες αδιάκοπης μάχης με το πύρινο μέτωπο που σαρώνει τη Χίο, οι πυροσβέστες κατάκοποι από την κούραση, ξαπλώνουν στο δρόμο για λίγες πολύτιμες στιγμές ξεκούρασης.

Με τα σώματα τους ξαπλωμένα στην άσφαλτο, οι πυροσβέστες της Χίου παίρνουν λίγες μόνο ανάσες πριν ξαναβρεθούν μέσα στις φλόγες. Εδώ και μια μέρα παλεύουν με το πύρινο μέτωπο που καίει δέντρα και περιουσίες στο νησί, δίνοντας τη μάχη όχι μόνο με τη φωτιά, αλλά και με τα όρια της ανθρώπινης αντοχής.

Η σελίδα Fire Fighting Greece κοινοποίησε τη φωτογραφία από τους αποκαμωμένους πυροσβέστες που απεικονίζει πλήρως τη σκληρή μάχη με τις φλόγες που δίνουν φθάνοντας στα όριά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Φωτιά Chevron Left
LIVE - Ώρες αγωνίας στην Πάτρα: Εκκενώνεται το Καραμανδάνειο νοσοκομείο και το «Κωνσταντοπούλειο» - Μάχες σε Πρέβεζα, Ζάκυνθο και Χίο