Ελλάδα

Καταιγίδα στην Αθήνα: Άνοιξαν οι ουρανοί – Πότε φτιάχνει ο καιρός

Ισχυρή καταιγίδα πλήττει αυτή την ώρα τα βόρεια προάστια της Αθήνας.
Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχονται καταιγίδες για ώρες
INTIME

Η Αττική μπαίνει σήμερα στο επίκεντρο της μικρής «κακοκαιρίας» ενώ πριν από μερικά λεπτά ισχυρή καταιγίδα έπληξε τα βόρεια προάστια της Αττικής.

Οι μετεωρολόγοι έπεσαν μέσα στις προβλέψεις τους καθώς ανέφεραν ότι δυνατή βροχή θα πέσει, κυρίως μεταξύ 13:00 και 17:00.

Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση από αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου, με έντονη αστάθεια συνεχίζεται ο καιρός και σήμερα Τρίτη, με καταιγίδες να εκδηλώνονται σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα καταγράφηκαν περίπου 5.000 κεραυνοί, ορισμένοι από τους οποίους προκάλεσαν πυρκαγιές, γεγονός που αυξάνει τον βαθμό επαγρύπνησης.

Δείτε βίντεο:

Πότε φτιάχνει ο καιρός 

Τα φαινόμενα, αν και δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια, ενδέχεται να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 με 34 βαθμούς.

Από την Τετάρτη τα φαινόμενα θα περιοριστούν, με κάποιες τοπικές βροχές μόνο στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα ενισχυθούν, ιδιαίτερα στα Δωδεκάνησα, χωρίς να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ford Transit Chevron Left
60 χρόνια Ford Transit – Η ιστορία του εμβληματικού βαν σε αριθμούς (βίντεο)
Ο Σωτήρης Νίνης «κρέμασε» τα παπούτσια του - Το συγκινητικό του μήνυμα
Ο Σωτήρης Νίνης «κρέμασε» τα παπούτσια του - Το συγκινητικό του μήνυμα Chevron Right