Ελλάδα

Ασπρόπυργος: «Μου έσπασαν το σαγόνι» – Πώς επιτέθηκαν άγνωστοι σε εργαζόμενους καθαριότητας

Οι άγνωστοι έκλεισαν το δρόμο στο απορριμματοφόρο και επιτέθηκαν στους τρεις υπαλλήλους καθαριότητας στον Ασπρόπυργο.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσαν το βράδυ της Παρασκευής, περιέγραψαν οι εργαζόμενοι καθαριότητας στον Ασπρόπυργο.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου, το βράδυ της Παρασκευής (22/8) δέχθηκαν άγρια επίθεση από ομάδα αγνώστων στην περιοχή Γκοριτσά, την ώρα που εκτελούσαν την αποκομιδή απορριμμάτων.

Από την επίθεση, ο οδηγός του απορριμματοφόρου τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ και οι δύο συνάδελφοί του υπέστησαν χτυπήματα.

«Με χτύπησαν στο μάτι και μου πέταξαν πέτρα στο κεφάλι», δήλωσε ένας από τους υπαλλήλους, ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει τον οδηγό.

«Μου έχουν σπάσει το σαγόνι», ανέφερε ο οδηγός, περιγράφοντας πως «πέντε με έξι άτομα κατέβηκαν από αυτοκίνητο, μέσα σε λίγα λεπτά με έριξαν κάτω και εξαφανίστηκαν. Έχω αιματώματα στο κεφάλι και νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με μαρτυρίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι δράστες έκλεισαν τον δρόμο, βάζοντας το όχημά τους μπροστά από το απορριμματοφόρο.

Στη συνέχεια, κατέβασαν τους τρεις εργαζόμενους και τους ξυλοκόπησαν άγρια, πριν τραπούν σε φυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Βόλος: «Το ξέρω ότι μας βλέπεις μαμάκα μου» - Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης της 36χρονης
Πολύ υψηλός κίνδυνος για φωτιά την Κυριακή σε τρεις περιοχές – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες
Chevron Right