Ελλάδα

Στη φυλακή ο μοτοσικλετιστής που παρέσυρε και σκότωσε την 86χρονη στην Πάτρα

Ο 46χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος για το τροχαίο με θύμα μια γιαγιά και την 8χρονη εγγονής της στην Πάτρα.
Μεταγωγή στο δικαστήρια Πάτρας του 46χρονου οδηγού μηχανής για την παράσυρση της 86χρονης και της 8χρονης εγγονής της
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑΚΟΣ / EUROKINISSI

Στη φυλακή οδηγείται ο οδηγός μοτοσικλέτας για το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (29/8) στην Πάτρα.

Κατά την απολογία του την Τρίτη (2/9), ο 46χρονος δεν φέρεται να έδωσε σαφή απάντηση στις μαρτυρίες για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, κίνηση που είχε ως αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την 86χρονη γυναίκα που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, και με την 8χρονη εγγονή της, η οποία τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tempo24, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. Όταν ρωτήθηκε εάν είναι μετανιωμένος, έχοντας σκυμμένο το κεφάλι, δεν απάντησε.

Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος για το θανατηφόρο τροχαίο

Ο οδηγός του μεγάλου κυβισμού μηχανής, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βαθμό κακουργήματος, επανέλαβε -σύμφωνα με την ιστοσελίδα Pelop- τον βασικό ισχυρισμό του ότι «δεν πρόλαβε να αντιδράσει».

Ωστόσο, δεν φέρεται να έδωσε σαφή απάντηση στις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίοι αναφέρουν ότι ξεκίνησε με κόκκινο φανάρι. Οι μαρτυρίες αυτές αποτελούν αντικείμενο προσεκτικής διερεύνησης από την Τροχαία Πατρών, που έχει αναλάβει την προανάκριση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών, ενώ αποφυλακίστηκε το 2013. Στην Πάτρα βρέθηκε για να επισκεφθεί την αδελφή του.

Κηδεύτηκε η άτυχη γυναίκα στην Πάτρα

Υπενθυμίζεται ότι η ηλικιωμένη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν την αγαπημένη τους Τιτίκα στην τελευταία της κατοικία.

Από την κηδεία απουσίασε η 8χρονη εγγονή της, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται τραυματισμένη στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Φωτιά σε αυτοκίνητο στην Λ. Κηφισίας στο ύψος του Χαλανδρίου - Μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Αθήνα
Eurojackpot: Η νέα κλήρωση σήμερα 2/9/2025 - Μέχρι τι ώρα το δελτίο
Eurojackpot κλήρωση 22/7/2025: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν Chevron Right