Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Βρήκαν δύο μωρά… μόνα τους στο δρόμο – Δύο περιστατικά το ίδιο βράδυ

Απίστευτα περιστατικά στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Πέμπτης, με αίσιο τέλος για τα τρία παιδιά σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ένα κορίτσι 5 ετών εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη από περαστικό να περπατάει μόνο του βραδινές ώρες της Πέμπτης 5/9.

Το βράδυ της Πέμπτης, πολίτης εντόπισε το κοριτσάκι να είναι μόνο του στην οδό Αργοναυτών, σύμφωνα με το Thestival.

Για την υπόθεση συνελήφθη η 61χρονη θεία του παιδιού που είχε αναλάβει την επιμέλεια της ανήλικης ανιψιάς της, ενώ παραμένει άγνωστο το πώς η ανήλικη βρέθηκε να περπατάει μόνη της.

Αντίστοιχο περιστατικό συνέβη με δυο ανήλικα, ενός και δυο ετών, που κινούνται μόνα τους στην οδό Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, περίπου στις 21:50 της ίδιας ημέρας.

Τα δυο μωρά εντόπισε οδηγός ο οποίος κατέθεσε ότι το μικρότερο από τα δύο ανήλικα φέρεται να μπουσουλούσε στον δρόμο.

Ο πατέρας και η μητέρα τους συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Η διαθήκη του πατέρα μου με άφησε με το στόμα ανοιχτό...» Chevron Left
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Η διαθήκη του πατέρα μου με άφησε με το στόμα ανοιχτό...»