Ελλάδα

Νέα τραγωδία στον αιματοβαμμένο ΒΟΑΚ: Νεκρή 20χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Συνελήφθη ο 21χρονος οδηγός του ΙΧ. Η αδικοχαμένη κοπέλα φέρεται να προσπαθούσε να διασχίσει κάθετα τον ΒΟΑΚ.
Νέα τραγωδία στον αιματοβαμμένο ΒΟΑΚ: Νεκρή 20χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο στον αιματοβαμμένο ΒΟΑΚ σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (11/9), με μία 20χρονη πεζή να παρασύρεται από αυτοκίνητο , σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Συγκεκριμένα, η 20χρονη αλλοδαπή, που φέρεται να προσπαθούσε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε ένας 21χρονος.

Στο σημείο της παράσυρσης έφτασε άμεσα δύναμη της αστυνομίας, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τη νεαρή γυναίκα, που είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Ο 21χρονος οδηγός του ΙΧ συνελήφθη, ενώ τα αίτια πρόκλησης του δυστυχήματος και την προανάκριση διενεργεί ο Β’ Σταθμός ΒΟΑΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Νέος γραμματέας ΚΟ της ΝΔ ο Μάξιμος Χαρακόπουλος Chevron Left
Νέος γραμματέας ΚΟ της ΝΔ ο Μάξιμος Χαρακόπουλος