Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/9) στον Πειραιά, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό και μία σοβαρά τραυματία.
Το δυστύχημα συνέβη στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Σκυλίτση, όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα.
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας 40χρονος άνδρας –οδηγός του οχήματος– και μία 34χρονη γυναίκα. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική, η οποία απεγκλώβισε τους δύο επιβαίνοντες χωρίς τις αισθήσεις τους και τους παρέδωσε στο ΕΚΑΒ.
Δυστυχώς, στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του 40χρονου, ενώ η 34χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.
Οι αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.