Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 50χρονος που σκότωσε την αδελφή του – Δήλωσε μετανιωμένος

Προφυλακισμένος κρίθηκε ο 50χρονος που έπνιξε με σακούλα την αδελφή του στη Θεσσαλονίκη.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 50χρονος άνδρας που, το περασμένο Σάββατο, σκότωσε την 59χρονη αδελφή του πνίγοντάς την με νάιλον σακούλα, μέσα στο σπίτι της στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε τη δολοφονία και διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Στην απολογία του ενώπιον της 4ης τακτικής ανακρίτριας, τόνισε ότι βγήκε εκτός εαυτού και έχασε τον έλεγχο μετά από δύο παρατηρήσεις που του έκανε η αδελφή του σχετικά με την καθαριότητα του σπιτιού.

Επιπλέον, ανέφερε ότι την ίδια ημέρα είχε τηλεφωνικό καβγά με τη σύζυγό του, όταν της ανακοίνωσε ότι θα κοιμόταν στο σπίτι της αδελφής του, γεγονός που τον επηρέασε ψυχολογικά. Ο 50χρονος δήλωσε βαθιά μετανιωμένος για την πράξη του και κατέθεσε εκτός από την προφορική απολογία του και απολογητικό υπόμνημα.

Η μεταγωγή του στα δικαστήρια έγινε περίπου στη 1 το μεσημέρι υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ενώ συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την αδελφή του, που κηδεύτηκε στα κοιμητήρια του Ευόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
καιρός Chevron Left
Τελικά πότε θα βρέξει στην Αθήνα; - «Κλείδωσε» η πρόγνωση