Αναίσθητο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία ένα βρέφος ενός έτους από διαμέρισμα στα Πατήσια.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου όταν ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έλαβε σήμα για γυναίκα που σε κατάσταση πανικού καλούσε σε βοήθεια.
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο στα Πατήσια και συνέλαβαν έναν 27χρονο Αιγύπτιο, διότι όπως διαπιστώθηκε την προηγούμενη ημέρα και ενώ βρισκόταν μόνος του με το παιδί (κοριτσάκι ενός έτους) κάπνισε ναρκωτικά, με αποτέλεσμα το βρέφος να επηρεαστεί από τους καπνούς και να λιποθυμήσει.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το παιδί αναίσθητο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου διασωληνώθηκε. Η γυναίκα που κάλεσε στην Αστυνομία είναι η μητέρα του μωρού.
Από την έρευνα προκύπτει ότι ο Αιγύπτιος πατέρας παρότι το παιδί λιποθύμησε από τους καπνούς δεν κάλεσε ποτέ σε βοήθεια. Ο 27χρονος κρατείται και θα οδηγηθεί σε Εισαγγελέα και Ανακριτή.