Ελλάδα

Φοινικούντα: Τα λάθη που «έκαψαν» τους 22χρονους – Στο μικροσκόπιο και ο ανιψιός

Ο ανιψιός αναγνώρισε τον δράστη. Το θρίλερ συνεχίζεται καθώς δεν αποκλείεται και τρίτη σύλληψη για τη διπλή δολοφονία.
φοινικουντα

Τα έμπειρα στελέχη του Ανθρωποκτονιών γνώριζαν τα πάντα για εκείνους, είχαν γίνει η σκιά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis από την περασμένη Κυριακή είχαν λύσει το γρίφο με το διπλό φονικό στην Φοινικούντα καθώς είχαν ταυτοποιήσει και τους δύο δράστες. Στόχος τους ήταν να πέσουν σε λάθη που θα τους πρόδιδαν, αλλά και να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση, όπως ακόμα και τις επαφές που είχαν μετά το φονικό.

Ο 22χρονος συνεργός, με τα αρχικά Χ.Τ. ήταν αυτός που χτύπησε την πόρτα της αστυνομίας και παραδόθηκε, ομολογώντας και δίνοντας λεπτομερείς κατάθεση. Φέρεται να υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον ιδιοκτήτη του κάμπινγκ.

► Φοινικούντα: Γνώριζε τον ανιψιό του ιδιοκτήτη ο 22χρονος ηθικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας

“Στο παρελθόν είχα πάει κάποιες φορές στο συγκεκριμένο κάμπινγκ. Πήγαινα, γιατί έκανα παρέα με κυρίες μεγάλης ηλικίας και μου έδιναν χρήματα. Πριν από λίγα καλοκαίρια είχα πάει και πάλι, αλλά τότε με κακοποίησε σεξουαλικά ο 68χρονος. Ήθελα χρήματα και έτσι αποφάσισα να τον εκβιάσω. Για αυτό το επιτέθηκα, πριν από τη δολοφονία της 5ης Οκτωβρίου. Εγώ ήμουν που τον πυροβόλησα με το αεροβόλο, αλλά δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Μόνο ήθελα να τον υποχρεώσω να μου δώσει χρήματα”.

Ανέφερε στις Αρχές ότι βρισκόταν, σε κακή οικονομική κατάσταση και αποφάσισε με το φίλο του να εκβιάσουν και πάλι τον ιδιοκτήτη του κάμπινγκ. Φέρεται να είπε ότι πήγαν στην περιοχή μία ημέρα πριν τη δολοφονία και έμειναν σε ξενοδοχείο της περιοχής. Το σχέδιο τους ήταν να πάνε στο κάμπινγκ με το μηχανάκι, αλλά μέσα να μπει ο “εκτελεστής” γιατί ο 68χρονος ιδιοκτήτης τον γνώριζε.

Λίγες ώρες μετά την ομολογία του, οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν και τον “εκτελεστή”, ο οποίος δεν λέει κουβέντα. Δεν παραδέχεται την δολοφονία και αρνείται τα πάντα.

► Φοινικούντα: Το κράνος στο σπίτι στην Καλλιθέα πρόδωσε τον δολοφόνο – Πώς έφτασε στις συλλήψεις η ΕΛΑΣ

Ο ανιψιός του θύματος αναγνώρισε τον δράστη

Στελέχη του ανθρωποκτονιών συνόδευσαν τον ανιψιό του θύματος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να αναγνωρίσει τον δολοφόνο. Ο ανιψιός αναγνώρισε, αργά το βράδυ της Τρίτης (14/10) τον δράστη στη ΓΑΔΑ. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν μπροστά στη δολοφονία και “γλίτωσε” από τις σφαίρες του πιστολέρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί τον ρώτησαν να τους πει με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε το μοιραίο βράδυ. Η μαρτυρία του μπαίνει στο μικροσκόπιο των Αρχών, προσπαθώντας να κατανοήσουν όλο το σκηνικό της διπλής δολοφονίας, αλλά και να καλύψουν τα κενά της υπόθεσης.

Τα κενά στη διπλή δολοφονία και το… τρίτο πρόσωπο

► Φοινικούντα: Συνελήφθη και ο δράστης του διπλού φονικού

Οι αρχές έχουν κενά πους τους προβληματίζουν, όσο αφορά τον ισχυρισμό ότι ήθελαν να τον εκβιάσουν.

Όπως ισχυρίζεται ο συνεργός, το 2022 κακοποιήθηκε. Τι ήταν αυτό που τον έκανε να εμφανιστεί τρία χρόνια μετά;

Τα τραύματα που έχουν τα δύο θύματα μπορούν να δικαιολογήσουν φόβο ή εν ψυχρώ εκτέλεση ; Αυτό το ερώτημα προκύπτει καθώς υπάρχει το επιχείρημα ότι φοβήθηκε από την αντίδραση και πυροβόλησε χωρίς να το είχε σκοπό.

Σύμφωνα με τη κατάθεση του ανιψιού με το που μπήκε ο “εκτελεστής” στη ρεσεψιόν, έκανε μόνο μία ερώτηση “υπάρχει χώρος για να κοιμηθεί”… και αμέσως μετά έβγαλε το όπλο και τους εκτέλεσε. Δυο σφαίρες δέχθηκε ον 68χρονος, και τρεις ο επιστάτη. Ο ανιψιός όπως είπε δέχθηκε την έκτη σφαίρα προς το μέρος του χωρίς να τον πετύχει.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα θρίλερ καθώς ακόμα υπάρχουν κενά και αναπάντητα ερωτήματα που οι Αρχές πρέπει να δώσουν απαντήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Τζόκερ σήμερα 14/10: Οι τυχεροί αριθμοί για 5.300.000 ευρώ Chevron Left
Κλήρωση Τζόκερ σήμερα 14/10/2025: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 5.300.000 ευρώ
Ποιες ΜΚΟ χρηματοδοτούνται για το μεταναστευτικό - Ποσά και πηγές
Chevron Right