Ελλάδα

Πάτρα: Νεκρός 48χρονος κρατούμενος – Βρέθηκε απαγχονισμένος

Ο άνδρας, που εξέτιε ποινή για ληστεία, βρέθηκε απαγχονισμένος σε μπάνιο της Β’ Πτέρυγας στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα.
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, όταν 48χρονος κρατούμενος εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα στο μπάνιο της Β’ Πτέρυγας. Ο άνδρας, ελληνικής καταγωγής, εξέτιε ποινή για υπόθεση ληστείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του pelop.gr, ο σωφρονιστικός υπάλληλος που εκτελούσε καθήκοντα ελέγχου εντόπισε τον κρατούμενο χωρίς τις αισθήσεις του και ενημέρωσε άμεσα τη διοίκηση των φυλακών. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, ο 48χρονος διαπιστώθηκε νεκρός.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στις φυλακές, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άνδρας προχώρησε στην πράξη του.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει τη συλλογή καταθέσεων και τη διερεύνηση των αιτιών του συμβάντος. Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Επικό φιάσκο σε παρουσίαση ρομπότ με ΑΙ – Σωριάστηκε στη σκηνή τρεκλίζοντας (βίντεο) Chevron Left
Επικό φιάσκο σε παρουσίαση ρομπότ με ΑΙ – Σωριάστηκε στη σκηνή τρεκλίζοντας (βίντεο)
Λίμνη Μόρνου: Δεν την σώζουν ούτε οι βροχές - Συρρικνώθηκε κι άλλο μέσα σε 15 μέρες
λίμνη Μόρνου Chevron Right