Ελλάδα

Έναν τόνο καπνό για ναργιλέ κατάσχεσε η ΑΑΔΕ στο τελωνείο των Κήπων

Η ΑΑΔΕ βρήκε σε χαρτοκιβώτια 963 συσκευασίες μείγματος αρωματικού καπνού για ναργιλέ.
ΑΑΔΕ

Ως μία από τις σημαντικότερες επιτυχίες στην προσπάθεια καταπολέμησης του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, χαρακτηρίζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) τον εντοπισμό και κατάσχεση ενός τόνου λαθραίου καπνού για ναργιλέ, τις προηγούμενες ημέρες, στο Τελωνείο των Κήπων.

ΑΑΔΕ

Όπως δημοσιοποίησε πρόσφατα η ΑΑΔΕ, σε έλεγχο στο Τελωνείο Κήπων (πριν από την έναρξη των αγροτικών κινητοποίησεωνν), σε φορτηγό προερχόμενο από την Τουρκία, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι είχε σπάσει η σφραγίδα του οχήματος. Μετά από ενδελεχή έλεγχο, βρέθηκαν σε χαρτοκιβώτια 963 συσκευασίες μείγματος αρωματικού καπνού για ναργιλέ, συνολικού βάρους 963 kg, ο οποίος δεν αναγραφόταν στα παραστατικά.

ΑΑΔΕ

Τόσο ο καπνός, όσο και το φορτηγό κατασχέθηκαν, ενώ ο οδηγός συνελήφθη για παράβαση των διατάξεων περί λαθρεμπορίας και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΑΑΔΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Παναθηναϊκός Chevron Left
Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89: Οι «νυχτερίδες» έβαλαν τέλος στο σερί του «Επτάστερου»
Taste Atlas: Δεύτερη στον κόσμο η ελληνική κουζίνα - Δείτε την λίστα
Taste Atlas Chevron Right