Ελλάδα

Πρώτη αντίδραση του γνωστού τραγουδιστή σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

Αιφνιδιασμένος δηλώνει ο διάσημος τραγουδιστής. Δηλώνει πως «δεν γνωρίζει τίποτα, δεν έχει κάνει τίποτα».

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες από πληροφορία για δύο σοβαρές καταγγελίες σε βάρος γνωστού τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση.

Το θέμα έφερε στο φως ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας και σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο μεσημβρινό δελτίο του Star, ο καλλιτέχνης εμφανίζεται αιφνιδιασμένος από τις εξελίξεις και δηλώνει ότι δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για οποιαδήποτε καταγγελία εις βάρος του.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ακόμη εμείς στα χέρια μας δεν έχουμε καμιά καταγγελία, δεν ξέρουμε το ακριβές περιεχόμενό της».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ στο Star, «ο ίδιος ο τραγουδιστής αρνείται οποιαδήποτε σεξουαλική κακοποίηση, δεν έχει καμία σχέση με όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες και δίνει τη δική του εκδοχή στα γεγονότα».

«Η δισκογραφική εταιρεία του καλλιτέχνη κρατάει αποστάσεις, όπως πάντα, δεν έχει κάποια αντίδραση. Το πρόγραμμα πάντως και τα σχέδια του δημοφιλούς τραγουδιστή συνεχίζονται κανονικότατα».

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει κατατεθεί επίσημα κάποια καταγγελία, ενώ από την πλευρά της δισκογραφικής εταιρείας δεν υπάρχει δημόσια τοποθέτηση. Το επαγγελματικό πρόγραμμα του καλλιτέχνη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει αλλάξει.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ Chevron Left
Πόλα Ρούπα: Η παιδική ηλικία του γιου μου είναι σε μόνιμη ομηρία
ΠΟΕΔΗΝ για το άγριο επεισόδιο σε σχολείο στην Κυψέλη: «Η 15χρονη είναι τυχερή που ζει, το μαχαίρι κατευθύνθηκε στη κοιλιά»
Κυψέλη Chevron Right