Ελλάδα

Ράνια Τζίμα για δηλώσεις Καρυστιανού: «Υπάρχουν λάθος απαντήσεις, όχι ερωτήσεις»

Η δημοσιογράφος σχολίασε την αντιμετώπιση της Μ. Καρυστιανού στους συναδέλφους της.

Η Ράνια Τζίμα τοποθετήθηκε σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Καρυστιανού για τις αμβλώσεις και μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega σχολίασε τον τρόπο που θέλησε η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου συγγενών Θυμάτων των Τεμπών να κατευνάσει τη σκόνη που σήκωσαν οι απόψεις της.

«Δεν με ανησυχεί αν οι απόψεις της κας Καρυστιανού μπορούν να δημιουργήσουν κάποιο ρεύμα στην ελληνική κοινωνία. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ελληνική κοινωνία για το κομμάτι των αμβλώσεων. Είναι μία συζήτηση που, όσο και να ήθελε η κα Καρυστιανού ή όποιος άλλος, δεν μπορεί να ανοίξει. Προφανώς καμία γυναίκα σε αυτή τη χώρα δεν θα συζητήσει την ασφάλειά της ούτε την αυτοδιάθεσή της, με καμία πλειοψηφία, και κυρίως με καμία μειοψηφία», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια η Ράνια Τζίμα σχολίασε ότι δεν υπάρχουν λάθος ερωτήσεις, αλλά λάθος απαντήσεις λέγοντας ότι η Μαρία Καρυστιανού παρουσιάζεται αρκετά επιθετική απέναντι στους δημοσιογράφους.

«Καλό είναι η κα Καρυστιανού να μην ακολουθήσει την πεπατημένη των υπόλοιπων πολιτικών τόσο γρήγορα, γιατί τη βλέπω επιθετική με τους δημοσιογράφους. Της έφταιγαν οι ερωτήσεις που δέχτηκε από τον Στραβελλάκη και την Καραμήτρου. Δεν υπάρχουν λάθος ερωτήσεις, υπάρχουν λάθος απαντήσεις. Αυτό το λέω και για άλλους. Δεν ξέρω αν κάλυψα και τον κ. Γεωργιάδη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
«Να μ'αγαπάς»: Ο Ορφέας δεν θυμάται μετά τον πυροβολισμό, τα μαθαίνει περίεργα Chevron Left
«Να μ'αγαπάς»: Ο Ορφέας δεν θυμάται μετά τον πυροβολισμό, τα μαθαίνει περίεργα
Κλήρωση Eurojackpot σήμερα 20/1: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 42 εκατ. ευρώ
Eurojackpot σήμερα 20/1: Οι τυχεροί αριθμοί για 42 εκατ. ευρώ Chevron Right