Ελλάδα

Χειρουργήθηκε για αφαίρεση όγκου ο δήμαρχος του Άγιου Ευστρατίου: Η πρώτη φωτογραφία του μετά την επέμβαση

«Και τα καλύτερα έρχονται…». Τα νεότερα για την πορεία της υγείας του Κωνσταντίνου Σινάνη.
Χειρουργήθηκε για αφαίρεση όγκου ο δήμαρχος του Άγιου Ευστρατίου: Η πρώτη φωτογραφία του μετά την επέμβαση

Συγκίνηση είχε προκαλέσει η δημόσια εξομολόγηση του δημάρχου του Άη Στράτη, Κωνσταντίνου Σινάνη, σχετικά με τη διάγνωσή του με καρκίνο, με πολλούς πολίτες να εκφράζουν τη στήριξή τους.

Σινάνης: «Θα πατήσουμε τον καρκίνο»

Ο κ. Σινάνης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», μια διαδικασία που κρίθηκε απαραίτητη από τους θεράποντες ιατρούς.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Δήμου, ο δήμαρχος θα παραμείνει νοσηλευόμενος τουλάχιστον έως την Κυριακή 22 Μαρτίου, διάστημα κατά το οποίο δεν θα είναι εφικτή η απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

Την ίδια ώρα, χαμόγελα και ανακούφιση προκάλεσε ανάρτηση της Ολυμπίας Λασπατζάκη από το νοσοκομείο, η οποία συνοδευόταν από την πρώτη φωτογραφία του δημάρχου μετά την επέμβαση, όπως μετέδωσε το limnosfm100.gr.

Το μήνυμα που συνόδευε την ανάρτηση ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό και γεμάτο αισιοδοξία:

«Σιγά σιγά τα δύσκολα περνάνε με Πίστη, Υπομονή και Αισιοδοξία! Και τα καλύτερα έρχονται… Αρχηγόπουλο είσαι και θα είσαι πάντα».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση επιβεβαιώνει ότι η μετεγχειρητική πορεία του κ. Σινάνη εξελίσσεται ομαλά, σκορπίζοντας ελπίδα και θετικά μηνύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
έκτακτο επίδομα πάσχα 2026 Chevron Left
Η οριστική απόφαση για έκτακτο επίδομα Πάσχα 2026
Έπιασε κρύο ξανά: Συμφέρει να ανάψεις πάλι τη θέρμανση; - Πότε να την κλείσεις
καιρός Chevron Right