Ελλάδα

Τραγωδία στο Ηράκλειο – Πέθανε 94χρονος που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, αλλά οι γιατροί στην Κρήτη δεν κατάφεραν να τον σώσουν.
Ενετικά Τείχη Ηράκλειο Κρήτη
Visit Heraklion

Θρήνος στην Κρήτη καθώς ένας 94χρονος άνδρας που είχε πέσει από τα Ενετικά Τείχη του Ηρακλείου, το Σάββατο (4/4) εξέπνευσε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Βενιζελείου Νοσοκομείου, λίγες μόνο ώρες αφότου μεταφέρθηκε εκεί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το flashnews.gr, η πτώση σημειώθηκε υπό συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, στο σημείο κοντά στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ ο ηλικιωμένος τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από αρκετά μέτρα ύψος πάνω στα σκαλοπάτια.

Αδύνατη η διάσωση του 94χρονου στην Κρήτη

Το ιατρικό προσωπικό που υποδέχθηκε τον τραυματία στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να τον κρατήσει στη ζωή. Ωστόσο, η σοβαρότητα των κακώσεών του ήταν τέτοια που δεν στάθηκε εφικτό να ανταπεξέλθει, με αποτέλεσμα ο 94χρονος από την Κρήτη να αφήσει την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άτυχος ηλικιωμένος βρισκόταν στα Ενετικά Τείχη του Ηρακλείου, στην περιοχή του αγάλματος του Βενιζέλου. Εκεί, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί ακόμη ο λόγος, έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε από σημαντικό ύψος, προσκρούοντας στα σκαλοπάτια που βρίσκονται στο σημείο. Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος αναμένεται να διερευνηθούν από τις αρμόδιες Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γιώργος Τσαγκαράκης: Επέστρεψε στην εκπομπή του μετά την αποφυλάκιση - Τα πρώτα λόγια του
«Δεν είχα ποτέ επικοινωνία με τον Τσίπρα»: Στα δικαστήρια προσφεύγει ο Μυλωνάκης για δημοσίευμα
Γιώργος Μυλωνάκης Chevron Right