Ελλάδα

Εξάρχεια: «Δώσε μας λεφτά» – Δύο ληστές μαχαίρωσαν περιπτερά (βίντεο)

Στα Εξάρχεια, ο περιπτεράς δέχθηκε μαχαιριά στην αρτηρία όταν αρνήθηκε να δώσει χρήματα, με την κατάστασή του να είναι κρίσιμη.
Εξάρχεια Ληστεία Περίπτερο
INTIME

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό» ο περιπτεράς που δέχθηκε, τη Δευτέρα (13/4), επίθεση με μαχαίρι κατά τη διάρκεια ληστείας στα Εξάρχεια.

Ειδικότερα, το θύμα, υπήκοος Μπαγκλαντές, μαχαιρώθηκε στην αρτηρία του ποδιού από δύο δράστες όταν αρνήθηκε να τους παραδώσει χρήματα, χάνοντας μεγάλη ποσότητα αίματος.

«Δεν έχω χρήματα»

Τις λεπτομέρειες της επίθεσης στα Εξάρχεια περιέγραψε φίλος του θύματος, τον οποίο ο τραυματίας κάλεσε αμέσως μετά το περιστατικό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, οι δράστες ήταν δύο και πλησίασαν τον περιπτερά απαιτώντας χρήματα. «Τους απάντησε ότι “δεν έχω χρήματα να σας δώσω εδώ μαζί μου”», διηγήθηκε ο φίλος του, «και τότε ο ένας από τους δύο τον μαχαίρωσε».

Το μαχαίρι χτύπησε στην αρτηρία του ποδιού, προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία. Ο φίλος του θύματος, μόλις έφτασε στο σημείο, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικοί που κατέφθασαν πρώτοι, περιποιήθηκαν το πόδι του τραυματία, σταματώντας την αιμορραγία μέχρι τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

«Είναι στο νοσοκομείο τώρα, η κατάστασή του είναι κάπως κρίσιμη, αλλά οι γιατροί κάνουν τη δουλειά τους», ανέφερε ο φίλος, ο οποίος ανέλαβε στη συνέχεια να σφραγίσει το περίπτερο. Οι Αρχές διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό των δύο δραστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Εκδρομείς Επιστροφή Πάσχα 2026 Chevron Left
Εκδρομείς του Πάσχα: Σχηματίστηκαν ουρές 50 χιλιομέτρων στην Κινέτα – 5 ώρες από Κιάτο σε Ελευσίνα
Το μυστηριώδες νησί που δεν είναι έργο της φύσης
Φίτζι Chevron Right