Ελλάδα

Εικόνες ντροπής στην Ξάνθη: Εκατοντάδες αδέσποτα στη χωματερή – «Τρώει το ένα το άλλο»

«600 σκυλιά, ζώα άγρια που δεν πλησιάζονται», αναφέρει πρόεδρος φιλοζωικής της Ξάνθης.

Συγκλονιστικές εικόνες έρχονται από την Ξάνθη, όπου σε μια χωματερή έξω από τον πόλη ζουν εκατοντάδες αδέσποτα σκυλιά σε άθλιες συνθήκες.

Τη σχετική καταγγελία έκανε το πρωί της Δευτέρας (22/1) στο MEGA η Άννα Μαρία Ζαφειριάδου, πρόεδρος φιλοζωικής οργάνωσης «αδεσποτούλια Ξάνθης».

«Είναι πίσω από το εργοστάσιο της ζάχαρης. 600 σκυλιά, ζώα άγρια που δεν πλησιάζονται», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Ζαφειριάδου.

«Εμπλέκονται δύο δήμοι και ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον. Έχω αναφερθεί παντού, όπου μπορείτε να φανταστείτε, σε περιφέρεια, δήμους, υπουργείο, βουλευτές, δεν είχαμε άλλο τρόπο», πρόσθεσε η ίδια.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η κ. Ζαφειριάδου, τα σκυλιά πλέον «κανιβαλίζονται, τρώει το ένα το άλλο, είναι μια κατάσταση την οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Θεσσαλονίκη: Στο «στόχαστρο» Αγγελούδη τα τραπεζοκαθίσματα – «Θα επιστρέψει η πόλη στην κανονικότητα»
Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με τους παρουσιαστές που έδωσαν δίκιο στον Γιώργο Νταλάρα
Chevron Right