Ελλάδα

Καβάλα: Ισόβια στον 55χρονο που δολοφόνησε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της

Η 43χρονη Αΐντα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, στις 5 Μαΐου, στο χωριό Πηγές Καβάλας.

Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά επιβλήθηκαν στον 55χρονο για την δολοφονία της 43χρονης συζύγου του μέσα στο φαρμακείο της στην Καβάλα τον Μάιο του 2022.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κοζάνης, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Η 43χρονη Αΐντα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, στις 5 Μαΐου, στο χωριό Πηγές Καβάλας. Ο 55χρονος την τράβηξε στο καμαράκι του φαρμακείου. Ακολούθησαν τριάμισι, μαρτυρικά, λεπτά για τη μητέρα, η οποία βρήκε βασανιστικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, που τη στραγγάλισε.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της ήταν βίαιος, καθώς στραγγαλίστηκε. Ο 55χρονος έσφιξε τα δάχτυλά του στον λαιμό της 43χρονης φαρμακοποιού και τα αφησε όταν το θύμα είχε σταματήσει να αναπνέει. Ο 55χρονος είχε ισχυριστεί ότι σκότωσε τη γυναίκα του γιατί τον προσέβαλε.

Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά ηλικίας 6 και 10 ετών και η γονική μέριμνα ανατέθηκε στους θείους των μικρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κοινό μέτωπο ΕΟΔΥ - Δήμου Αθηναίων για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα
Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Όσκαρ Πιστόριους
Chevron Right