Τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής (2/8) στην περιοχή του Ολύμπου, όπου ένας 32χρονος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην τοποθεσία «Κόκκινος Βράχος».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περαστικοί εντόπισαν τον άνδρα μέσα στο νερό και ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές, κινητοποιώντας το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική.
Επιχείρηση της Πυροσβεστικής στον Όλυμπο
Για την προσέγγιση και την ανάσυρση του 32χρονου στήθηκε επιχείρηση της Πυροσβεστικής, στην οποία συμμετείχαν 14 πυροσβέστες.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος, ο άνδρας μεταφέρθηκε από το δύσβατο σημείο σε ασφαλές σημείο, όπου τον παρέλαβε πλήρωμα του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο
Ο 32χρονος μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε μέσα στο νερό, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διευκρινιστούν από την προανάκριση και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης


