Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο Λαγονήσι, στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που επέβαιναν σε υπηρεσιακή μοτοσικλέτα.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η μοτοσικλέτα των δύο αστυνομικών συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στο ύψος της παραλίας Πεύκο. Οι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση του ενός εκ των δύο εμπνέει μεγαλύτερη ανησυχία, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστή επίσημη ιατρική ενημέρωση για τη σοβαρότητα των τραυμάτων του.
Πώς έγινε το τροχαίο στο Λαγονήσι
Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με ανάρτηση της δημοτικής συμβούλου του Δήμου Σαρωνικού και τηλεοπτικής παρουσιάστριας, Νάταλι Κάκκαβα, ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να επιχείρησε αναστροφή στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στο ύψος της παραλίας Πεύκο.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ακολούθησε η σύγκρουση με τη μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ. Η ακριβής αλληλουχία των γεγονότων και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύγκρουση αναμένεται να αποσαφηνιστούν από την έρευνα της Τροχαίας.
Στο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο, φέρονται να επέβαιναν τέσσερα άτομα.


